top of page

BIOGRO zoetwater

Biogro Zoetwater is een uniek product dat de kracht van microbiologie gebruikt om een natuurlijk biologisch evenwicht in je aquarium te herstellen en te handhaven. BIOGRO zoetwater is samengesteld om te voorzien in de specifieke behoeften van zoetwateraquariums.

BIOLOGISCH EVENWICHT

Biogro Zoetwater bevat een geavanceerde mix van nuttige bacteriën die essentieel zijn voor het behoud van een gezond biologisch evenwicht in je aquarium. Dit helpt bij het verminderen van schadelijke stoffen zoals nitriet en nitraat, waardoor een veilige en comfortabele omgeving wordt gecreëerd voor je vissen.

AFBRAAK GIFTIGE STOFFEN

Nitriet en ammonia zijn bekende boosdoeners in aquariums, en hun opbouw kan schadelijk zijn voor de gezondheid van je vissen. Biogro Zoetwater versnelt de afbraak van deze giftige stoffen, waardoor je de waterkwaliteit kunt verbeteren en de risico's voor je aquariumbewoners minimaliseert.

BEVORDERING VAN PLANTENGROEI

Voor aquariumliefhebbers met beplante aquaria is Biogro Zoetwater een ideale keuze. De bacteriën in ons product ondersteunen niet alleen de gezondheid van vissen, maar stimuleren ook de groei van aquariumplanten door de beschikbaarheid van voedingsstoffen te verbeteren.

TOEPASSING

Biogro Zoetwater is gebruiksvriendelijk en eenvoudig toe te passen. Voeg eenvoudig de aanbevolen hoeveelheid toe aan je aquarium volgens de instructies, en laat de microbiologie zijn werk doen.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 250 ml welke goed is voor 500L aquariumwater.

bottom of page