top of page

BIOGRO zeewater

Ons geavanceerde product op basis van micro-organismen, specifiek ontworpen voor zeeaquariums. Biogro Zeewater biedt een innovatieve oplossing voor het handhaven van een gezond biologisch evenwicht en het verminderen van schadelijke niveaus van nitriet en ammonia.

BIOLOGISCH EVENWICHT

Het behouden van een stabiel biologisch evenwicht is van cruciaal belang voor de gezondheid van uw zeeaquarium. Biogro Zeewater maakt gebruik van een unieke mix van natuurlijke micro-organismen die specifiek zijn geselecteerd om gunstige bacteriën te bevorderen. Deze bacteriën spelen een essentiële rol bij het afbreken van organisch afval en het omzetten van schadelijke stoffen, waardoor uw aquarium een gezonde leefomgeving blijft voor uw zeeleven.

NITRIET- EN AMMONIA VERMINDERING

Een van de meest voorkomende uitdagingen bij het onderhouden van zeeaquariums is het beheersen van nitriet- en ammonianiveaus. Te hoge concentraties van deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor vissen en koralen. Biogro Zeewater biedt een effectieve oplossing door de natuurlijke processen te stimuleren die deze schadelijke stoffen omzetten in onschadelijke verbindingen, waardoor de waterkwaliteit wordt verbeterd en het risico op gezondheidsproblemen voor uw zeeleven wordt verminderd.

TOEPASSING

Biogro Zeewater is eenvoudig toe te passen en kan probleemloos worden geïntegreerd in uw bestaande onderhoudsroutine. Voeg simpelweg de aanbevolen hoeveelheid toe aan uw aquariumwater, en laat de krachtige micro-organismen hun werk doen. Regelmatig gebruik van Biogro Zeewater zal resulteren in een merkbare verbetering van de waterkwaliteit en het biologisch evenwicht van uw zeeaquarium.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 250 ml, welke goed is voor 500L aquariumwater.

bottom of page